23 mars

ännu en skoldag. sitter óch jobbar med mitt "företag" som jag ska låtstas starta . lite kul faktiskt. idag är det en lång dag går till runt fyra. sen blir det nog en sväng på stan med robin :)

studenten närmar sig vilket också betyder ännu mer stress och plugg.


22 mars

Helgen har varit bra och lördagen var mycket trevlig och rolig :)

Igår var det en slappdag, robin och jag låg och kollade på film och på kvällen åkte vi in en sväng till hans bror och fikade.
nu sitter jag på dagens sista lektion, slutar om 45 min ungefär.
endast fyra veckor kvar till flytt nu, längtar!


vimmelbild sen helgen


20 mars

Jag fia cia sitter hemma hos fia nu och korkar upp lite inför krogen :) blev en spontanutgång, vilket ofta brukar bli roligast.
Har himla trevligt :)
ha de kanon lördagkväll för det ska jag ha !




17 mars

Äter nu frukkost, ska till skolan om en halvtimme ungefär. sen i eftermiddag är det verkligen PLUGGA som gäller, fyfan vad stressigt alllt är nu känns det som. Igår kom min balklänning hem, vart helnöjd :)

Grattis till madelene som fyller 19 år idag! <3


16.40

är nu hemma hos min bästa vän, sofia lawergren :)
vi har mumsat i oss fruktsallad, pratat och målat naglarna .

ikväll ska jag fia, robin ocg daniel vara hemma hos mig och spela spel och förparta lite för att sedan gå till vingengalan, hoppas det blir kul :)

har även lagt undan en studentklänning, som jag hoppas blir bra.


12 mars

äntligen fredag, vilkel betyder helg! extra lång helg också, för har sudiedag på måndag, skönt!
ikväll ska jag robin och min lillebror på bio, ska se farsan, tror det kommer va himla roligt, hoppas på det!

har haft en lång skoldag idag , slutade 10 över 4.

trevlig helg =)

:)

hade bara en snabbislektion i skolan idag, börja vid tio o sluta vid kvart i elva, skönt!
Dock ska jag in vid ett igen och göra ett prov, men det går på typ tio min, .ett putteprov. haha

nu känner jag att magen kurrar lite men jag får inte gå in i köket för robin är där och lagar mat åt oss två och jag får inte se vad han gör, och inte heller hjälpa till, han vill överraska mig, gulligt tycker jag, <3

annars idag är det väl lite plugg som gäller, ska även gå en sväng på stan och kolla lite grejer till lägenheten, nu närmar det sig till inflytt, ska bli jätteroligt och skönt, jag längtar massa, flytta ihop med världens bästa kille, kan inte bli bättre <3

one tree hill

robin och jag har haft ett litet one tree hill maraton nu på eftermiddag, älskar den serien , dom gamla avsnitten =)

vad härligt det är med sol, får verkligen vårkänsor, underbart!

tänkte lägga upp en bild på min lilla doris :)


10 mars

Sitter nu i skolan på en text lektion. inget att göra så tänkte skriva lite kort här. hade religionsprov förut, gick väl sådär. hittade inte papprerna igår men precis när jag tänkte ge upp hittade min lillebror dom, och det var ju lite konstigt för jag hade verkligen letat igenom alla pappershögar men tydligen inte : p

så jag hann inte plugga så mycket men det gick hyfsat iaf, robin satt och hjälpte mig i morse lite, tyckte han verkligen var jättekul, haha.

ska ha utvecklingssamtal idag med. och efter skolan vet jag inte vad jag ska göra men dte är ju väldigt fint väder, så man kanske kan göra nåt ute. skulle va jättemysigt att grilla korv nånstans tycker jag (:


9 mars

Är hemma nu efter skolan. sitter och kollar på svensson-svensson på tv tillsammans med robin och hampe, kul tycker jag :)

vart massa skit med iv valet förut också, inte riktigt som jag hade trott att det skulle bli, vart lite ledsen ochsådär på grund av lite småsaker. men men, som tur var ringde nyss mina underbara vänner sofia och madde och sa att dom hade fixat in oss tre på samma kurs, affärsjuridik. låter svårt, men kan ju vara bra att ha !

Nu ska jag snart på en fika hemma hos madde :)

sen blir det plugg.plugg.plugg :(












god morgon

Har sovit skit dåligt i natt, somna säkert inte förrän tidigast tre.

nu ska jag in till skolan när som. ikväll blir det att kolla hockey, har blivit lite hockeynörd ;)

ha en bra dag , PUSS

helgerna går så fort

Ja det gör dom verkligen, bara springer iväg. Denna helg har vart mycket lugn och skön. Igår kväll var jag och robin hemma hos mig käka gott och bara slappa. Idag har vi med tagit det lungt, sitter nu och pluggar lite, ska hem till robins bror om ett tag och käka tacos :)

i morgon är det skoldags igen vilket betyder ännu mer plugg. men får tänka postivt att det inte är så långt kvar nu och kämpa gärnet nu i ställlet.


lördag

Igår hade vi tjejmys hemma hos cia med god tacogratäng, barngeni och snacks :) det var jättetrevligt och jag begav mig inte därifrån förrän halv två i natt . jag och jenka åkte in till stan för att hämta robin som hade vart ute på krogen.

Vaknade runt elva i morse, strax efter vart det strömavbrott i hela blacka tror jag och på många fler ställen. men nu är den tillbaka :) Idag vet jag inte riktigt vad som sker, har inget planerat, men det är skönt att bara göra vad som faller en in. alltid skönt med helg!

Jag vill ha sommar!


lunchtime

Vart en kort och skön dag i skolan . är nu hemma och robin och jag har precis ätit, jag gjorde min pastasås och paste , mums :)
nu sitter vi i soffan och bara relxar, får se vad som hittas på iadg . måste plugga en sväng också, uuusch .

köpte lite smågrejer på ikea igår med, en salladsskål + salladesbestick, ett durkslag och en osthyvel. hehe.
låter väl inte så roligt kanske, men nu när man väl ska flytta snart så är alla smågrejer kul att kolla på :)


Good morning

Var uppe i god tig idag , är redan klar och till och med hunnit med frukosten. börjar kvart i tio och slutar vi elva idag, skööönt :)
Nu sitter jag med kaffekoppen i högsta hugg och bara njuter av att jag har tid över , brukar inte ha det på morgonoen.


:)

Nu vill jag bara ta studenten, skaffa jobb och bara slippa allt pluggande är såååå trött på det. men nu är det inte långt kvar!
och inte heller långt kvar tills jag och robin flyttar ihop, den 19 april flyttar vi till en mysig lägenhet innne i stan, hur kul och skönt som helst =)
nu innan är det så kul att kolla på massa fina inredningsgrejer, älskaaart (:

nu sitter jag , robin och babbo hemma hos mig i väntan på¨att åka till ikea tillsammans med madde och joel , som också ska flytta in till stan om några månader :)
robin o jag var där igår med men får inte nog av att gå och kolla på alla fina grejjor.

och jag SKA börja skriva mer..


RSS 2.0