äntligen helg

fredag idag då, så himla skönt :D

sitter i skolan nu och har media , sitter och letar fakta om yrket journalist, vilket är det yrket jag är mest intresserad av =)
slutar 12.20 vilket innebär att jag endast har en lektion kvar efter den här .

ikväll ska jag, mamma och mormor ut och käka på en italiensk resturang vilket ska bli mycket trevligt :) vi skulle egentligen gått på bio också men filmen vi skulle sett-"allt flyter" slutade att gå igår :/
så var vi sugna på att se "i taket lyser stjärnorna" men platserna till den var slutsålda.
så det blir att äta gott istället vilket också ska bli roligt :)

:)

förut fick jag ett sms av robin där det stod att han som en av mina trogna bloggläsare var beasviken på att jag inte hade skrivit något nytt inlägg här , haha :D
men det beror faktiskt på att min dator är på inlämning och kommer troligtvis tillbaka i morgon, :)

idag har vi haft temadag om förintlesen då vi har lyssnat på en föreläsning och även sett en film, en väldigt rörande och hemsk film :(

efter skolan kom jag hem och lade mig och slappa ett tag i soffan och åkte sedan till mjölby och kolla på min lillebrors lag där dom spela innebandymatch och dom vann med 5-2 :) kom hem därifrån alldeles nyss efter att jag även unnade mig lite mc donald's på vägen hem

I morgon slutar jag halv ett då jag först ska ut och övningsköra med farfar och sedan åka och ta pass :)
på kvällen ska jag även sitta i seket på herrarnas match.
.

MIN TROGNA LÄSARE ROBIN FORS =)

söndag

igår hade vi match, och vi spelade lika mot linköping :) alla var skitduktiga och många vet ju att dte inte har gått speciellt bra för oss men igår spelade vi på ett helt annat sätt och alla gav allt, skit bra tjejer :D

Efter matchen åkte jag sofia madde cissi och amanda in till robin fors där jag hade det himla trevligt , :)
Ikväll kör herrarna mot åby vilket kommer bli en riktigt spännande match som man inte får missa!


GRATTIS PAPPA

sitter i skolan nu och har historia, fast jag är klar med mitt arbete :)
har bara en lektion kvar idag och det är väldigt skönt!

Idag fyller min pappa 40 år så ikväll ska familjen ut på resturang och käka gott och fira honom, mycket trevligt :D


GRATTIS DAD <3

=)

Mamma och jag har precis kollat på en beck film, :) älskar såna filmer, kriminalare heter det va.
Idag har jag bara legat och slappat efter skolan, kan va skönt det med ibland faktiskt.

nu ska jag väl snart få i mig lite mat i magen också hade jag tänkt.
 



SOMMAR =)

redan kväll

idag igen :p

Slutade som sagt vid halv ett idag , mycket skönt :)
farfar hämtade mig (eller jag körde) så man kan väl säga att han hämtade sig chaffis, HAHA :D
vi åkte till  även till mina underbart söta kusiner så där blev vi kvar tills tre ungefär så blev en stund att leka lite med busförna , mysigt :)
När jag kom hem åkte jag nästan direkt till sofia där jag blev bjuden på kaffe och hade det trevlans (:

Nu för ett tag sen kom jag hem från träningen, ska alldeles strax lägga mig och kolla på tv känner att jag måste börja lägga mig lite tidigar eftersom jag inte orkar upp på morgonarna (ett yppert exempel på det var i morse)

God kväll med er och sov så gott <3


trött

vaknade kvart över sju i morse och endast tio minuter kvar tills bussen gick så det var bara för mig att vänta tills nästa buss gick. missa första lektionen men nu är jag är och ska snart ha engelska.
det som är skönt är att jag slutar halv ett idag och då ska farfar hämta mig så ska vi ut och övningsköra =)
träning ikväll också vilket ska bli himla skoj.
nae, nu måste jag gå på lektion börjar om fem minuter.

hej svej sålänge <3


tisdagsmorgon

sitter i skolan nu med madde, vi har precis haft spanska . slutar egentligen tre idag men förhoppningsvis slutar jag tidigare eftersom våran grupp är klara på median, HOPPAS! :)

Ikväll ska jag och madde åka till mjölby och kolla när herrarna spelar DM :)

sjuk

idag har jag verit hemma från skolan, mådde inte alls bra i morse när jag vaknade :/ så idag har jaag legat i sängen och i soffan hela dan, var nere och kollade på våran träning förut och nu har jag precis ätit en jättegod fruktsallad och ska nu gå och lägga mig och kolla på film =)

God natt :)


God kväll

Vaknade i morse runt halv tolv då jag och mamma bestämde oss för att ta en tripp in till staden =)
När jag kom hem därifrån åt jag spegetti och köttfärssås och kollade på one tree hill, det är ju så himla bra , kan inte sluta kolla på det , :)
åkte sedan till madde och sofia , kom hem för ett litet tag sen efter en promenad och nu ska jag se om det finns nån bra film att se på :)

Mina inköp idag :

Gina Tricot 249 kr

Gina Tricot 129 kr

ring från Gina Tricot 99 kr

Köpte även ett armband och en foundation :)




lördag

Gårdagaskvällen började hemma hos sofia och sedan till toves födelsedagsfest som var mycket rolig :)
tack för en trevlig kväll <3

I morse åkte jag in till stan och betalade handpenningen eller vad det heter till resan :D
sedan vidare till sporthallen för att sitta i seket på herrarnas match som slutade med storvinst :)
kvällen blir lugn, ska bara va hemma med lillebror som är sjuk . sara komer även hit så blir att laga lite god mat och ha det trevligt :)


partyparty

kom hem för ett litet tag sen. efter skolan följde jag med sofia och hennes mamma när hon betalade resan, vilket jag ska göra i morgon, :) efter det gick vi och tog en fika på lindahls och nu ska jag snart käka lite och sen börja göra ordning mig inför kvällen , blir ju födelsedagsparty för tove ikväll vilket ska bli himla roligt =)

hoppas alla får en trevlig fredagskväll för det tänker jag ha! :D


Äntligen fredag

Sitter i skolan nu , har historia nu och det är inte sådär jättekul , men vi håller på att jobba med förintelsen och det är rätt intressant men väldigt hemskt!
Jag slutar om två timmar, har bara engelska kvar efter den här lektionen :)

Tove fyller ju även 20 år idag så ett stort GRATTIS till henne :)

natti natti

blir att sova hemma istället, är jätte trött och känner mig inte helt okej faktiskt, men hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk.
ska snart krypa till sängs känner jag.
och i morgon slutar jag klockan tolv , känns jätte skönt och inte alls lika jobbigt som alla andra fredagar när man egentligen slutar fyra.
sen är det helg :D

Go´natt  :)

torsdag

Den här dagen började med att jag vaknade upp med madelene . vi vaknade runt sex och gick upp gjorde oss ordning och käkade lite frulle. gick sedan upp till sofia och drack vårt traditionella morgonkaffe :) åkte in till skolan med fem i halv åtta bussen och himlans vad trött jag var. skoldan har väl ändå gått relativt fort, skrev även prov i svenskan vilket kanske inte gick galant men hoppas väl på ett G i alla fall.
efter skolan gick vi ner till café soda och träffade amanda cissi och jenka , vi börjar fan bli stammisar där nu  , har vart där tre gånger nu på fyra dar . haha , dom har en himla god fruktcoctail i alla fall .
Och nu sitter jag hemma hos madde och vi ska alldeles strax ta på oss en varsin ansiktsmask och bara ta det väldigt lungt,  jätte skönt . blir kanske att tillbringa ännu en natt här. får se lite sen  :)


bullen i sommar

men först måste jag plugga lite till, uusch vad tråkigt det är att sitta och försöka lära sig in inåt man inte ens fattar.
har iaf bokat våran resa nu , har vart lite krångel hit och dit vilket är tråkigt men nu är det i alla fall löst och jag tror det kommer bli jätte bra :) så den fjärde augusti är det sunny beach som gäller med tjejerna, ser fram emot det massvis :D annars idag slutade jag vid halv tolv , gick ner och mötte cissi, jenka och lollo på stan så gick vi till det här nya fiket café soda, himla trevligt ställe. vi fick efter ett tag ytterligare sällskap av madde sofia och amanda , så satt där enda fram tills fyra sen kände jag att det var dags att åka hem och försöka plugga lite i alla fall. nu ska jag snart till madde en snabbis sen är det träning soom gäller , :)


vill även påpeka att jag längtar efter sommaren otroligt mycket





underbart

väldigt längesen

jag skrev, men nu har jag tänkt att jag ska börja :) fredag idag , gud så skönt men har ju bara gått i skolan två dar den här veckan så så ansträngande har det ju inte varit.
den här helgen blir nog ganska lugn för min del, ikväll blir det nog slappfredag med cia och hanna och kasnke kolla lite på let´s dance :)
i morgon blir det match vid sex och på kvällen har jag inget planerat , får väl se vad kvällen erbjuder .


RSS 2.0