DEAR FRIEND

jag saknar dig min vän, dessutom tog jag mig friheten att gå in på din blogg och fixa lite, hoppas du gillade det :)
här hemma är det tomt utan dig, :/ men snart så kommer du ju hem. :) hoppas du läser det här nu också! kan ju ioförsej vara skönt och komma bort, så kan du sola din bleka kropp också. hehe. nej vad dum jag är, det jag ville säga iallafall var att jag saknar dig, massa! men när du kommer hem kan vi leka igen.

din vän sofia <3 big.love


SPAIN

en liten halsning fran spanien bara, har inte sa mycket tid nu sa far beratta mer nar jag kommer hem om atta dagar, men har ar iaf vadret kanon, skit varmt, legat pa beachen idag , solen lyser for fullt!

jag har det kanoners :D

lördag

bion igår var verkligen jätte bra , så alla ni som inte sett den rekomenderar jag verkligen att se  :)
efter bion åkte jag hem till  fors ett tag där dom hade lite förfest innan maddes första utgång , blev inte sådär jättelångvarig , var jätte trött så mamma hämta mig vid kvart över tio ungefär så åkte jag hem till min säng och såg slutet på hundtricket som var på tv:n , sen somna jag som en stock! :)

idag blir det nog också en lugn dag. ska ner till sporthallen och kolla när hampe spelar match vid halv två sen vet jag inte riktigt förutom att jag har bestämt att laga maten här hemma ikväll , :)

swim in the toilet

just ja, kom på att jag glömde berätta om min lilla olyckliga incident häromdan. i tisdags så var jag på massage, vilket var jätteskönt och välbehövt för min rygg och nacke :) men det var inte det jag skulle komma till utan själva grejen är att när jag efter massagen ska gå på toan så dirrekt när jag kommer in på toa så ska jag ta av mig jackan, men plötsligt hör jag ett plums.. jag kollar bakom mig och ser min MOBIL ligga där i toan och bada!
usch vad irriterad jag blev, så nu ligger stackarn där hemma på tork så ska prova om den funkar ikväll, hoppas verkligen det..
jag kom även på att egentligen så var det ju inte mitt fel, visst jag kaske hade lagt mobilen lite slarvigt i jackfickan eftersom den ramlade ur, MEN hade den personen som var på toa innan mig fällt ner toalocket efter sig så hade ju detta aldrig hänt.. haha , nej vars men tänk på att fäll ner toalocket efter er annars kan det inträffa en olycka .

sitter i skolan nu

och väntar på att klockan ska bli nio för då har vi möte om spanien , endast 5 dagar kvar nu :)

igår åkte jag in till stan vid ett och träffade cissi, hanna, lollo och jenka och fikade , även madde och sofia kom förbi en sväng :)
efter det mötte jag upp farmor och farfar och gick och hämtade ut biobiljetterna tills ikväll.

åkte hem och tog en dusch och begav mig sedan med hjälp av cykel hem till cissi för en mycig kväll med henne och hanna på altan med en kopp te , mycket mys :)

senare på kvällen åkte jag hem till madelene för att sedan spendera min natt där. robin och joel var även där så blev att umgås med dom ett tag :)

men nu rigde sofia´så ska prata lite med henne :)

go morron

har haft studiedag igår och idag , mycket väälbehövt :)
idag ska jag bara va hemma och olugga, inte lika roligt , men vad ska man göra när man har två prov i morgon? :/

i morgon blir det en lugn kväll, jag och farmor ska på bio och se män som hatar kvinnor som alla säger är super bra så hoppas på det =)

GRATTIS

Massa Grattis Madelene på 18 årsdagen :D <3




vår

vart hur glad som helst i morse när jag kollade ut genom fönstret och såg att det var sol ute, äntilgen vårväder!
jag mäsrker verkligen hur mycket gladare man blir när vädret är bra, =)

är nu i skolan oh har precis suttit ute i sole och druckit kaffe och bara njutit av det fina vädret.
nu itter jag och skriver om granskningsnämnden i mediekunskapen. 
 
och i morgon är det en stor dag för en viss tjej för madelene fyller nämligen vuxen då :) <3

fint

tycker det här var jättefint, så det övervägs absolut att inhandla :)
från h&m:s hemsida


...

helgen har varit mycket rolig, blev partaj både fredag&lördag :D
i fredags var vi hemma hos natalie och det var mycket roligt , och igår var vi hemma hos fors vilket också var roligt.

idag däremot blir en mycket lugn dag, har legat i soffan hittils hela dan så blir nog en fortsättning på det. går faktiskt himla bra program på tv:n på söndagar!

veckan som kommer är faktiskt himla skönt för har studiedag både onsdag och torsdag :)
nu ska jag fortsätta kolla på desperata hemmafruar!


sommaren har nog aldrig vart såhär efterlängtad

det blir att

åka till krokek till natalie ikväll i alla fall, som ska bli väldigt roligt :) så nu är jag och sofia hemma hos hennes mor i vilbegen och daniel hämtar snart upp oss så ska vi hem och göra ordning oss inför kvällens partaj :D

ha en trevlig fredagskväll för det ska jag ha!

god morgon

sista skoldagen den här veckan , :) väntar på att sofia och hennes mamma ska hämta mig , så jag får åka bil till skolan, mycket snällt och mycket skönt! =)

kvällen vet jag inte riktigt vad den blir av , skulle åkt till krokek först, men ändra oss sen , men vem vet vi kanske ändrar oss igen :p

men nu kom jenka här på ett morgonbesök =)


fika

är hemma nu med hanna och madde och sitter vid köksbordet och dricker kaffe :)
ikväll blir det bara att ta det lungt och se den rätta för rosing och desperata hemmafruar .



lalalala

idag vart den en fika efter skolan med madde och robin :)
när jag kom hem blev det plugga, plugga, plugga och blev klar alldeles nyss. jag är så himla duktig! trodde aldrig att ja skulle hinna klart med det här idag , men nu är jag det och gissa hur skönt det är ? :D

i morgon ska jag träffa hanna vilket ska bli jätte kul för känns som dte var evigheter sen vi gjorde något. 

men nu ska jag nog snart gå och lägga mig och kolla lite på dumburken.

plus att det är enbart 16 dagar kvart tills jag åker till Spanien , och för er som inte vet vad jag ska göra där är att jag ska åka dit som utbytesstudent till en spansk familj :)

vill även påpeka att sommaren är MYCKET efterlängtad av Erica! :)




 

 BÖDA 08 :D KOLLAGE GJORT AV TOVE :)

helgens slut

i fredags vart det party-party hemma hos sofia vilket var mycket trevligt :) förutom att det blev lite fel och tråkigheter mot slutet. men men annars var det himla roligt =)

igår blev en hellugn dag för mig och sofia, mycket godis och mycket slappt. hon sov kvar här efter en kväll i soffan framför melodifestivalen och wallander :)
vaknade i morse då vi tog en promenad hem till sofia och städade ordning efter i fredags som vi inte orkade igår.
ikväll blir det beck här plus att jag får en nattgäst av min kära madelene <3

plugg

är nu hemma hos sofia och sitter och gör en styrketräningsrapport som ska vara inlämnad i morgon, men det går faktiskt riktigt bra :) om ett tag ska vi gå ner och sola vilket ska bli himla skönt. sen blir det väl en sväng till sporthallen. i morgon är det redan fredag, alltså jag förstår inte hur fort veckorna går, dom bara springer iväg , men ska inte klaga för det ska bli hur skönt som helst med helg! :)

är även ´väldigtg sugen på att köpa ett par skor men är inte helt säker på vad jag vill ha för några så får fundra lite på saken.

5 mars

sitter i skolan nu på första lektionen och såg att jag visst hade fått med mig fel nycklar, hade visst fått med mig hampus i stället för mina , så ingen av oss kommer in i våra skåp i skolan iadag, förlåt hampe <3

idag ska jag plugga hemma hos sofia och sen om jag hinner ta en sväng ner till solariet :)

igår var det exakt 5 månader tills vi åker till beachen :D


RSS 2.0