skolan

har precis haft klassfoto, eller spexfoto eftersom vi går i trean, vi var svininfluensan, haha .

nu har jag text oxh ska skriva en notis om eber, men fick typ panik då jag inte känner nån där, men sen vips kom jag på, robins lillerbror denny går ju där så nu sitter jag och är jättejobbig mot honom och bombar honom med sms, stackarn får väl inget gjort på sin lektion.
men tack så mycket denny :)

nej nu måste jag börja skriva och försöka få ihop nåt.

PUSS


IDOL

Sitter i sängen nu och kollar på IDOL. Samtigt som jag sitter med denna burk i knät och hålle på med en uppgift i skolan som handlar om finanskrisen, men så hitta jag in hit.

Sen blir det att kolla på Hollywoodfruar, alltid kul att lyssna på vad Anna Anka har att säga.


sjuk :(

vaknade i morse hemma hos robin och hade jätte ont i halsen så mamma kom och hämta mig vid halv sju. när jag kom hem kunde jag somna iaf , har knappt sovit nånting i natt. vaknade för ett litet tag sen och sitter här hemma och tycker synd o mig själv, känns som om halsen svulnar upp mer för varje sekund som går :(

och vårdcentralen tog inte emot mig dom sa att jag var tvungen att haft ont i flera dar.

nej nu ska jag ta två panodil till, men är inte lätt att svälja dom.

PUSS


hej alla glada

Ännu en måndag vilket betyder skola. har iof sista lektionen nu, men den håller på ända tills halv tre vilket känns jobbigt.

i lördags var det inflyttningsfest hemma hos karlsson som var väldigt rolig :)
igår blev det att kolla på innebandy i åby och sen matlagning och ensam mamma söker hemma hos karlsson med han robin babbo och emma :)

nu längtar jag efter att få komma hem och träffa min stackars robin som har öroninflammation  :( <3


hejhej

slutade vid halv två idag, skönt.
har pluggat lite på idrotten med som jag har prov på på torsdag, blir väl att plugga lite mer sen. nu sitter jag och väntar på att robin ska komma hem från jobbet.
träffade även hanna en liten sväng förut vilket var trevligt, var ett tag sen.

.


JAG SAKNAR DEN HÄR TJEJEN!



puss på henne <3


måndag igen

usch vad fort helgerna springer iväg. fast vardagarna går också rätt fort ioförsej:)
helgen har vart väldigt lugn för min del. igår var jag och robin ute i skogen och plocka kantareller vilket vart väldigt gott med svampmacka på kvällen.

kolla även på den nya serien som börja igår, kommisarien och havet, jag tyckte väl sådär, hade nog förväntat mig lite mer faktiskt.

sitter nu på svenskalektion och har inte så mkt att göra för erika som jag jobbar med är sjuk så får göra så mycket jag kan.

slutar vid halv tre idag och eftermiddagen består nog mest av plugg och tvtittande, iaf IDOL ikväll :)


god kväll

sitter nu i soffan med älskling och har kollar på gammal repris av Big Brother på tv. Ikväll har vi vart hemma hos Karlsson och kollat på idol.
Helgen blir nog väldigt lugn.
 I morgon blir det att kolla på tjejernas träningsmatch, vem vet jag kanske blir jättesugen att börja igen .
Sen blir det nog väldigt lungt på kvällen, robin ska kanske på kräftskiva så kasnke blir att vara chaufför för min del. robins familj får även hem deras hundvalp i morgon vilket bara är ett måste att åka och kolla på :)

trevlig helg  ocg god natt allesammans (:

HEJHEJ

helgen har varit trevlig
i fredags blev det förfest hemma hos sofia för att sedan åka in till stan , skulle gått till otten men var sån förbaskad kö så gick till hugo istället. blev hämtad av robin ganska skapligt .
i lördags var det himla lungt för min del låg hemma och sega på dan och sen blev det kräftskiva hemma hos cia med hennes familj, trevligt :) sen var jag fyllechaffis åt robin. men blev tigigt hem för honom för på söndan åkte vi till grönan med hans familj, även lillebror var med. Gönan var himla roligt :)

idag har jag vart hemma för vakna med en jättevärk i magen vilket inte alls var roligt :/

ikväll blir det lungt kanske blir att kolla på ifk på tv:n med älskling :)

 

JAG O CIA FÖRRA HELGEN :)


RSS 2.0