mys med robin

igår eftermiddag åkte jag och rovbin ut till ekön och hade hans föräldrars husvagn helt för oss själva :) vi grillade jättegott , spel (jag vann självklart) och hade det jättemysigt :)

idag gick vi upp runt tio och glassa i solen :) åkte bort till fyrudden oich handlade, bl. a rökta räkor vilket är sjukt gott , vi satt vid vattnet och kollade på alla fina båtar. runt tre tiden åkte vi hem efter n jättemysig tripp båda två med lite halvbrända kroppar av solen , som inte är lika kul .

nu sitter vi hemma hos mig ich väntar på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan börja grilla. vad som händer och sker ikväll vet jag ej riktigt , kanske åka bort till krokhagen en sväng och kolla lite när folk kör brännboll .


jag älskar min robin <3

sol

idag har det ju verkligen varit jättefint väder, och ledig har jag varit också (: var bara inne i morse i 45 minuter och gjorde spanska nationella vilket var ganska lurigt , men det tyckte jag ju om förra också men det fick man ju till och med ett vg på så man får väl se.

runt halv två kom sofia och madde hem till mig så gick vi hem till sofias pappa och drack kaffe (:
gick sedan förbi kiosken och köpte en glass, vart även bjudna på en mjukglass av kioskägaren för att han tyckte vi var så snygga !

sitter nu hemma hos sofia och ska mysa med henne <3

god förmiddag

vaknade upp runt halv tolv i  morse med älsklingen :) vi gick upp och åt rostade mackor och drack kaffe . sitter nu i soffan hemma med robin och hampe och kollar på idol . ska hem till robin om ett litet tag och börja flytta ut nästan alla hans grejer ur lägenheten för han flyttar ju snart .

helgen har bestått av lite party både fredag o lördag, i fredags följde jag med sofia och madde på deras klassfest vilket var mycket trevligt :)
igår hade joel lite fest fast åkte hem ganska tidigt , var rätt trött .

vill även påpeka att jag tycker om min robin MASSA MASSA MASSA <3

dags igen

att skriva lite här, :)

varit ledig idag och igår vilket varit mycket skönt :) igår var jag och robin ute på ekön hos hans föräldrar och grillade och hade det trevligt (:

idag har madelene varit här och nu har vi gjort ordning oss för att bege oss till skarphagen till en tjej i maddes och sofias klass på lite fest :)
så snart ska jag och madde hem til sofia och förbreda oss lite inför ikväll i väntan på bussen (:

förresten vart är det fina vädret , dumma regn!

RSS 2.0